2 mai 2024

Polițiștii din Găești le-au scos fițele din cap unor indivizi certați cu legea!

poliCinci bărbați, cercetați de polițiștii găeșteni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au întocmit un dosar penal pe numele a cinci bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de “lovire sau alte violențe” și  “tulburarea ordinii și liniștii publice”, fapte comise în cursul nopții de 10 spre 11 iunie a.c..

Unul dintre bănuiți a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe parcursul acestei zile urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

Totodată, un alt bănuit, minor, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Polițiștii continuă activitățile în vederea depistării celorlalți trei bănuiți care se sustrag cercetărilor.

politisti-inq-cornel-putanMandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare

Polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din localitatea Mavrodin.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Răcari la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea a patru infracțiuni de ultraj.

Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni.

Razie-politia-rutieraPoliția dâmbovițeană vă informează:

  • Față de cele trei persoane bănuite de furturi din locuințe au fost dispuse măsuri preventive.

Două dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar împotriva uneia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

  • Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Lungă au identificat un bărbat bănuit de furtul unui telefon mobil, faptă comisă în ziua de 14 iunie a.c..

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar bunul sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate.

  • În urma unei acțiuni desfășurate pe linie de silvicultură, polițiștii din Fieni au controlat 38 de vehicule și 9 atelaje hipo, au legitimat 50 de persoane și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la Legea 171/2010  privind contravențiile silvice.

De asemenea, au fost confiscați 3 mᶟ de material lemnos, deținuți fără drept.

Totodată, doi bărbați din localitatea I.L.Caragiale au fost amendați de către polițiștii morenari pentru transportul ilegal de material lemnos

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial