18 mai 2024
Băiat, de 13 ani, suprins la volan, la Mătăsaru

Băiat, de 13 ani, suprins la volan, la Mătăsaru

drift5Cercetați de polițiști pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat un bărbat, de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, deși se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Totodată, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au depistat un băiat de 13 ani care conducea un autoturism pe raza localității.

Din cercetări a reieșit că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un bărbat de 49 de ani, care cunoştea faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, o femeie de 30 de ani, din Brănești, este cercetată de polițiști după ce a fost surprinsă la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial