19 mai 2024

Poliţiştii din Dâmboviţa le-au pus gând rău PIRAŢILOR ŞOSELELOR!

www.mariusbuga.ro_images_taxir4TRANSPORTUL PUBLIC DE PERSOANE, ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR DÂMBOVIŢENI

10 bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de „exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”

În ziua de 10 aprilie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul transportului public de persoane.

Astfel, poliţiştii au depistat 10 bărbaţi, cu vârste curpinse între 26 şi 68 de ani, din judeţul Dâmboviţa, în timp ce efectuau transport de persoane pe diferite rute din judeţ.

În fapt, aceştia îmbarcau pasagerii în municipiul Târgovişte şi îi transportau către diferite destinaţii, respectiv Pucioasa, Moreni, Bucşani şi Dragomireşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei în cauză nu sunt autorizaţi, conform legii, pentru a efectua transport public de persoane.

Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”, faptă prev. şi ped. de art. 348 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial