27 aprilie 2024

Polițiștii din Dâmbovița au pus la cale un plan cu colegii argeșeni!

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieAcţiune a poliţiştilor în zona limitrofă a judeţelor Dâmboviţa şi Argeş

La data de 25 septembrie a.c., în intervalul orar 15:00-20:00, poliţiştii rutieri dâmboviţeni, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, au organizat o acţiune  pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, în zona limitrofă a celor două judeţe.

De asemenea, la activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Pentru sancţionarea promptă a şoferilor care nu respectă regimul legal de viteză, s-au folosit autospecialele dotate cu aparate de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de rulare a autovehiculelor.

În cadrul acţiunii, au fost controlate peste 500 de autovehicule, fiind aplicate 238 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 82.580 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere, au retras 9 certificate de înmatriculare şi 4 seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare şi în cazul unui autovehicul au dispus suspendarea dreptului de utilizare.

Totodată, în urma neregulilor descoperite, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 4.500 de lei, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial