21 mai 2024
Polițiștii de la Rutieră au împânzit drumurile din județ!

Polițiștii de la Rutieră au împânzit drumurile din județ!

polruPe parcursul acestui sfârşit de săptămână, poliţiştii de la rutieră şi ordine publică vor fi prezenţi în stradă pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie.

În perioada 01-03 aprilie a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R-ului,  structurile de poliţie rutieră şi ordine publică vor acţiona pe principalele drumuri naţionale ce tranzitează judeţul.

Astfel, echipele mixte vor fi prezente pe DN 71, pe tronsonul Târgovişte-Conţeşti, Bâldana-Conţeşti, Priboiu-Pucioasa, Fieni-Moroieni, DN 72A, pe tronsonul Târgovişte-Voineşti, DN 7, pe sectorul Titu-Lunguleţu, Tărtăşeşti-Slobozia Moară şi Găeşti-Valea Mare şi pe DN 72, pe tronsonul Dărmăneşti-Săcuieni, Găeşti-Picior de Munte.

Prin acţiunile desfăşurate, poliţiştii urmăresc prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de excesul de viteză şi conducerea autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Se vor utiliza autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial