8 decembrie 2021
Poliţiştii au mers la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

Poliţiştii au mers la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

Siguranța cetățenilor, prioritatea forțelor de ordine

Structura de analiză și prevenire a criminalității, împreună reprezentanți de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița și efective de jandarmi, au fost mai aproape de cetățenii care si-au petrecut timpul liber la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

Astfel, persoanele întâlnite au primit recomandări din partea polițiștilor pentru a fi preîntâmpinate faptele antisociale ori evenimentele nedorite, cum ar fi furturile din locuințe, buzunare sau genți. Cetățenilor le-au fost reamintite și metodele prin care aceștia își pot proteja bunurile personale în locurile aglomerate.

De asemenea, polițiștii au atras atenția acestora cu privire la necesitatea respectării normelor rutiere, dar și a restricțiilor impuse în perioada stării de alertă.

Totodată, tinerii au fost informați cu privire la consecințele la care se expun în cazul consumului de droguri, a substanțelor psihoactive, precum și cu privire la efectele negative pe care acestea le au asupra sănătății fizice și psihice.

La activitate au participat și voluntari de la organizația ” Salvați copiii”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial