17 mai 2024
O plimbare cu maşina a costat-o scump pe o tânără, de 33 de ani

O plimbare cu maşina a costat-o scump pe o tânără, de 33 de ani

O plimbare cu maşina a costat-o scump pe o tânără, de 33 de ani, din localitatea dâmboviţeană Voia, comuna Crângurile.

Femeia a fost trasă pe dreapta de poliţiştii de la Rutieră, iar când i-au cerut actele la control aceştia au aflat că şoferiţa… nu avea permis de conducere.

Astfel, agenţii s-au văzut nevoiţi să deschidă dosar penal pe numele femeii.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat, pe drumul comunal 91B, în satul Pătroaia Vale, o femeie de 33 de ani, din Voia, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Probleme are şi un şofer, de 56 de ani, din Vulcana Pandele, oprit în trafic, în Târgovişte.

“La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 08:51, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe bulevardul Independenței, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Vulcana Pandele.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotets, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a mai menţionat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial