25 aprilie 2024

Polițist local din Moreni, cercetat pentru braconaj

Un polițist local din Moreni este cercetat pentru braconaj.

vani3Polițiștii au făcut mai multe percheziții la domiciliul acestuia, dar și al altui bărbat, unde au găsit 30 de kilograme de carne de vânat, dar și muniție contrafăcută.

”Astazi, 27 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase, împreuna cu politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au efectuat 4 percheziții, pe raza localităților Moreni, Iedera si Valea Mare, fiind vizate 2 persoane banuite de savarsirea infracțiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută de art. 42 din Legea vanatorii si fondului cinegetic nr.407/2006.

În urma activităților desfasurate, pana la acest moment, politistii au indisponibilizat 30 de kilograme de carne de vanat, pulbere pentru muniție, aparat pentru sertizat munitia si muniție contrafăcuta.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele in cauza urmand sa fie conduse la sediul politiei pentru continuarea cercetarilor.

La activități au participat luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale si s-a acordat sprijin de catre Serviciul de Operatiuni Speciale Dâmbovița”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial