4 mai 2024
Accident groaznic, la Lungulețu. O femeie și un copil au fost spulberați de o mașină. Băiatul a fost izbit și de o a doua mașină

Accident groaznic, la Lungulețu. O femeie și un copil au fost spulberați de o mașină. Băiatul a fost izbit și de o a doua mașină

Accident groaznic, în această seară, pe Drumul Național 7, în comuna Lungulețu. O femeie și un copil sunt în stare gravă după ce au fost spulberați de o mașină. Cumplit este că băiatul a fost izbit și de o a doua mașină, așa că, din păcate, starea lui este critică.

Scenele dure au fost surprinse de o cameră de supraveghere din localitate.

Pe imagini se vede cum femeia, de 48 de ani, dă să traverseze drumul național, de mână cu cel mic, de 9 ani, iar la un moment dat apare un autoturism ce pare că venea în viteză.

Din nefericire, șoferița nu reușește să îi observe la timp pe cei doi pietoni și îi izbește în plin.

Nenorocirea face ca în urma impactului violent, cel mic să fie aruncat în fața altei mașini, pe sensul opus…

“În această seară, 17 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe drumul național 7, în localitatea Lungulețu.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că doi pietoni, respectiv o femeie de 48 de ani și un copil de 9 ani, ar fi fost acroșați și accidentați de un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care s-ar fi deplasat din direcția București-Pitești.

În urma impactului, minorul ar fi fost proiectat pe sensul opus, unde ar fi fost acroșat de un alt autoturism condus de un bărbat de 23 de ani.

În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniți.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, spune Politia Dambovita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial