25 aprilie 2024
Poliţiştii din Găeşti şi-au umflat muşchii! Uite de ce!

Poliţiştii din Găeşti şi-au umflat muşchii! Uite de ce!

Cum s-a înserat, au plecat la agăţat! 42 de poliţişti (de la Investigaţii Criminale, Investigarea Fraudelor, Ordine Publică şi Rutieră) şi 4 jandarmi au făcut „prăpăd” în Găeşti, dar şi în comunele limitrofe. Cei care au picat fără de voie în plasa autorităţilor s-au ales cu amenzi, cu permisele suspendate, cu certificate de înmatriculare retrase sau chiar cu dosare penale.

Ceasul rău! S-au „bucurat” de sancţiuni contravenţionale 171 de cetăţeni. Pentru verificarea în bazele de date, au vizitat Poliţia Găeşti alţi 25, printre ei fiind şi un urmărit general care s-a bucurat nespus că a fost prins.

Mare parte dintre societăţile controlate participă şi ele cu drag la rotunjirea bugetului statului că, deh, au de unde! Vindeau la greu băuturici scumpe fraierilor, fără a avea documente de provenienţă.

Aşa că… ce au luat de la ei pe „mere”, dau acum pe „pere”. „Bomba” nopţii a fost totuşi Popa George din Titu, „plutoner” la Brigada Specială a Jandarmeriei Române Bucureşti, care se plimba cu maşinica deşi era…mangă-rangă! Adus la sediu, Georgică al nostru s-a plâns oamenilor legii că este şomer, nicidecum plutonier şi că „a beut de fericire, a beut de necaz”…doar o sticlă de Jidvei.

Când a suflat în etilotest, na poftim! 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat, asta însemnând peste 1,60 alcool în sânge, adică vreo 3-4 Jidvei – partea lui. D-aia jandarmul Georgică condusese fără frică şi când mai avea niţel…ăştia au pus mâna pe el, scrie Cronica Găeştiului!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial