30 aprilie 2024
O mamă a mers la poliție și a anunțat că fiica ei a dispărut de acasă, în urmă cu două nopți. A fost dat mesaj Ro-Alert de răpire

O mamă a mers la poliție și a anunțat că fiica ei a dispărut de acasă, în urmă cu două nopți. A fost dat mesaj Ro-Alert de răpire

Dispariție cu multe semne de întrebare a unei adolescente de 13 ani, din localitatea Vișina.

Mama fetei a mers, astăzi, la poliție și a anunțat că fiica ei a plecat de acasă în urmă cu două nopți, iar de atunci nu mai știe nimic de ea.

Daniela Maria Neacșu are un metru 60 de centimetri înălțime, păr șaten, lung și ochi căprui.

Cine o vede sau poate da relații despre ea este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Astăzi, poliția a dat un mesaj Ro-Alert pe telefoanele mobile din zona de sud a județului Dâmbovița.

”La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vișina au fost sesizați de către o femeie de 39 de ani, cu privire la faptul că fiica sa, NEACSA DANIELA-MARIA, în vârstă de 13 ani, din Vișina, a plecat voluntar de la domiciliu, în noaptea de 14 ianuarie a.c., fără mai reveni.

Aceasta are următoarele semnalmente: 1,60 metri, 43 de kilograme, păr șaten lung, ochi căprui.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată într-un trening de culoare verde și purta pantofi sport de culoare neagră. Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea minorei. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să anunțe poliția sau să sune la 112”, precizează Poliția Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial