30 aprilie 2024
Poliţiştii dâmboviţeni răsuflă uşuraţi – Crăciunul a trecut fără evenimente majore

Poliţiştii dâmboviţeni răsuflă uşuraţi – Crăciunul a trecut fără evenimente majore

UN CRĂCIUN LINIŞTIT! PREZENŢA POLIŢIŞTILOR ÎN STRADĂ A DETERMINAT ÎN PERIOADA CRĂCIUNULUI O INFRACŢIONALITATE REDUSĂ

Un bărbat a fost depistat de poliţişti în timp ce comercializa fără drept produse pirotehnice

În ziua de 26 decembrie a.c., lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Ordine Publică, în timp ce executau serviciul de patrulare, au depistat pe numitul C.I., de 32 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce comercializa din portbagajul unui autoturism mai multe produse pirotehnice, respectiv mai multe tipuri de pocnitori. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de articolul 37, alin. 1, din Legea 126/1995 R, întreaga cantitate de produse pirotehnice fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Mai mulţi conducători auto au fost depistaţi de poliţişti în trafic, sub influenţa băuturilor alcoolice

1. În cursul zilei de 25 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Titu l-au depistat pe numitul L.C., de 63 de ani, din comuna Conţeşti, în timp ce conducea pe D.J 701 un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

2. În cursul zilei de 24 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe numitul P.O., de 25 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea pe Aleea Mânăstirii un autoturism, fiind sub influenţa unor substanţe stupefiante. Poliţiştii au procedat la conducerea conducătorului auto la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în vederea testării THC , rezultatul fiind pozitiv, stabilindu-se că acesta a consumat marijuana. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa unor substanţe sau produse stupefiante . (OUG 195/2002, republicată).

3. Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul P.G., de 41 de ani, din comuna Petreşti., în timp ce conducea pe raza localităţii un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

4. Totodată, pe raza oraşului Găeşti a fost depistat în trafic de poliţişti numitul M.V., de 26 de ani, din municipiul Bucureşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

Un bărbat de 33 de ani este cercetat penal după ce a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere

În ziua de 25 decembrie a.c., lucrători din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au depistat în trafic pe numitul S.M., de 33 de ani, din comuna Crângurile, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de numitul S.M., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. (OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial