5 mai 2024
Poliţiştii dâmboviţeni, pe urmele vagabonzilor

Poliţiştii dâmboviţeni, pe urmele vagabonzilor

În perioada 05-07 ianuarie 2013, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa va suplimenta numărul poliţiştilor care vor acţiona cu prioritate pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică în zona lăcaşurilor de cult unde se vor desfăşura slujbe religioase oficiate de Sărbătoarea de Bobotează şi de Sfântul Ion, în zonele cu afluenţă mare de public.

La nivelul judeţului se vor constitui echipe operative care vor acţiona pentru combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi comerţului ambulant neautorizat, dar şi pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

Totodată, poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în localităţile în care au loc manifestări specifice Sărbătorii Sfântului Ion.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor avea o prezenţă activă în stradă pentru asigurarea fluidizării traficului rutier în zona adiacentă lăcaşelor de cult cu afluenţă mare de public, pentru descongestionarea căilor de acces şi devierea, restricţionarea circulaţiei, când situaţia va impune.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial