3 mai 2024
Poliţiştii dâmboviţeni au un weekend plin!

Poliţiştii dâmboviţeni au un weekend plin!

Poliţiştii rutieri dâmboviţeni au acţionat pe DN 7 şi DJ 702 A, pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule de transport marfă şi persoane

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier în colaborare cu lucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Valea Mare, au organizat şi executat o acţiune preventivă, pe DN 7 şi DJ 702 A pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, în care sunt implicate autovehicule de transport marfă şi persoane. În cadrul acestei acţiuni au fost oprite în trafic pentru control 62 de autovehicule, fiind aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24 060 lei. Totodată ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere.

• Lucrătorii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au organizat o razie, ocazie cu care au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţiei Rurală Moreni au acţionat pe linia prevenirii infracţiunilor de furt şi pentru disciplinarea participanţilor la trafic, ocazie cu care au fost oprite pentru control în trafic 51 de autovehicule, fiind aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale. Totodată, au fost verificate 3 societăţi comerciale de pe raza de competenţă, sancţiunile aplicate însumând 5640 lei. Pe raza comunei Iedera au fost depistaţi numiţii P.G., de 16 ani, L.M., de 15 ani şi Z.C., de 29 de ani, toţi din localitate, în timp ce transportau cu un atelaj hipo 14 metri ţeavă metalică, pentru care nu deţineau documente legale de provenienţă.

S-a luat măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii părţii vătămate. Totodată, a fost depistată numita D.A., de 29 de ani, în timp ce transporta un număr de 14 bucăţi de ţeavă cu lungimi cuprinse între 1.45-1.60 metri, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Faţă de aceasta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile legii 12/1990, cantitatea de ţeavă fiind ridicată în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial