26 aprilie 2024

PNL acuză – Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea au început prigoana dâmbovițenilor din localitățile cu primari PNL!

primariAdrian Țuțuianu și Alexandru Oprea au început prigoana dâmbovițenilor

din localitățile cu primari PNL

La o zi de la anunțarea rezultatelor scrutinului din 11 decembrie 2016, liderii PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea, au decis să îi pedepsească pe dâmbovițenii din localitățile conduse de primari ai Partidului Național Liberal, printr-o repartizare profund nedreaptă a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Modul în care conducerea CJD a repartizat sumele nu ține cont de principiul echilibrării bugetelor, ci doar de cel al apartenenței politice a conducătorilor unităților administrativ teritoriale, ignorând nevoile cetățenilor. Ura liderilor PSD nu-i afectează numai pe liberali, ci și electoratul PSD din aceste localități, ceea ce arată lipsa de caracter a celor implicați în această repartizare. Aceasta este bunăstarea promisă de Adrian Țuțuianu!

În plus, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Adrian Țuțuianu, a decis să nu aloce fonduri pentru nici un proiect în colaborare cu unități administrative conduse de primari PNL, pentru nici un proiect de infrastructură locală, toți banii ajungând în localități cu primari PSD.

Avem motive reale de îngrijorare cu privire la faptul că administrația județeană din Dâmbovița va funcțina în următorii patru ani ca o poliție politică, dincolo de interesele legitimele ale oamenilor, indiferent de culoarea lor politică.

În urma consultării în interiorul partidului, consilierii județeni ai PNL au decis să nu participe la ședința CJD convocată, joi, ora 8:00, în semn de protest față de modul în care PSD alocă fondurile publice.

PNL Dâmbovița

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial