25 aprilie 2024
PLANUL ROŞU – Noi imagini şi detalii de la carambolul cu 55 de maşini de pe Autostrada Bucureşti – Constanţa

PLANUL ROŞU – Noi imagini şi detalii de la carambolul cu 55 de maşini de pe Autostrada Bucureşti – Constanţa

Un carambol în care au fost implicate zeci de autoturisme a avut loc vineri dimineață pe autostrada București-Constanța, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral.

Potrivit celor mai recente informaţii, au fost implicate 55 de maşini, în care se aflau, în total 155 de persoane. După cum arată primele date, ar fi patru zone de carambol.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Şi zeci de echipaje de pompieri şi medici intervin la faţa locului – din Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Bucureşti.

După cum se vede în imaginile surprinse de martori, în acele clipe era ceaţă. Şi, după cum spun autorităţile, vizibilitatea era pe alocuri scăzută – sub 50 de metri.

Desfășurarea evenimentelor:

UPDATE 10:34 Pentru coloana de autovehicule blocată de la Cernavodă spre Constanța, s-a dat drumul la circulație pe banda a 2-a; pentru cei care vin de la București, traficul rutier rămâne deviat pe DN 22C, în nodul rutier de la Cernavodă, informează CNAIR. 

UPDATE 10:25 16 persoane transportate la spital, din care 5 copii și 11 adulți. Alte 8 persoane au fost asistate la fața locului. 

Ştirile Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial