16 aprilie 2024
Plăiaşu, apropiat PDL, s-a lepădat de Băsescu!

Plăiaşu, apropiat PDL, s-a lepădat de Băsescu!

„Nu sunt de acord cu ideea că în România s-a produs o lovitură de stat. Mi se pare un termen exagerat şi ieşit din comun. Atâta timp cât deciziile s-au luat în interiorul Parlamentului, ne aflăm în deplină legalitate, nicidecum în faţa unei lovituri de stat. Fac apel la toleranţă, cred că nu trebuie să folosim expresii foarte dure într-o ţară care în momentul de faţă este mai dezbinată ca niciodată (…).

Ce mă doare şi mă nelinişteşte este modul în care înţelege PDL să se manifeste în exteriorul României, şi în special la Bruxelles, unde au fost nişte manifestări exagerate din partea europarlamentarilor PDL şi din partea unor lideri politici importanţi ai PDL care nu fac altceva decât să arate faptul că nu ştiu să piardă. Votul popular din 10 iunie de la alegerile locale a arătat foarte limpede că populaţia s-a întors cu spatele la PDL.

Sunt momente în politică atunci când trebuie să ştii să şi pierzi. Ne-au arătat că nu ştiu să facă acest lucru şi este foarte trist. Este foarte important ca oamenii să vină la vot. Eu personal m-am săturat să trăiesc într-o ţară în care să fiu reprezentat de Traian Băsescu, ca şef al statului, m-am săturat de hăhăiala lui Traian Băsescu.

Vreau altceva pentru mine şi pentru cei apropiaţi mie. Vreau să fac apel la toleranţă şi solidaritate. Suntem o ţară profund dezbinată în care scena politică cunoaşte în acest moment nişte excese la care nu m-am gândit vreodată să fiu participant. Din această cauză cred că acest popor rănit are nevoie de o lungă perioadă de linişte, de calm şi de echilibru. Or, aceste lucruri nu se mai pot înfăptui într-o ţară cu Traian Băsescu”, a declarat deputatul PNL de Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial