29 martie 2024
Pizzer, şofer, dispecer, economist, inginer sau specialist resurse umane, doar câteva dintre sutele de oferte de la Bursa Locurilor de Muncă

Pizzer, şofer, dispecer, economist, inginer sau specialist resurse umane, doar câteva dintre sutele de oferte de la Bursa Locurilor de Muncă

COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea CJD, prezentă la deschiderea Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița (AJOFM), în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), a organizat astăzi, 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul a fost găzduit de Clubul Studenților din municipiul Târgoviște și a urmărit creșterea ratei de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă și prin posibilitatea interacţiunii directe între angajatori şi solicitanți.

La deschiderea bursei au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, directorul AJOFM Dâmbovița, Constanța Anghel, agenți economici și un număr însemnat de cetățeni dâmbovițeni.

67 de agenți economici au confirmat participarea la ediția din acest an a Bursei Locurilor de Muncă.

Cei interesați de găsirea unui loc de muncă s-au putut informa în legătură cu oferta existentă pe piața forței de muncă, și anume 730 de locuri vacante, dintre care 63 pentru studii superioare.

Angajatorii le-au prezentat celor care au trecut pragul bursei o ofertă bogată, precum: electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, galvanizator, bucătar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, zugrav, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, șofer, dispecer, pizzer, tehnician în construcții, finisor laminate și trefilate, specialist achiziții, operator facturare, consilier vânzări, gestionar depozit, analist servicii clienți, retail manager, economist, specialist logistică, inginer mecanic, inginer electromecanic, specialist resurse umane, inginer autovehicule rutiere, agent de vânzări, muncitor necalificat.

Președintele Corneliu Ștefan a declarat: „Ca parteneri în organizarea acestei acțiuni, îmi doresc ca, astăzi, mulți dintre dumneavoastră să plecați de la această bursă cu satisfacția găsirii unui loc de muncă, cu un pas mai aproape de o viață mai bună. Sprijinirea cetățenilor în găsirea unui loc de muncă, dar mai ales a tinerilor pentru a intra pe piața muncii constituie o parte esențială a politicilor care promovează creșterea economică și condiții de viață superioare. De cele mai multe ori, căutarea unui job creează nenumarate probleme, începând cu lipsa informațiilor despre piața forței de muncă, metodele de contactare a firmelor care se ocupă de recrutare și selecție, până la susținerea unui interviu cu viitorul angajator. De aceea, astfel de burse reușesc de multe ori să faciliteze interferența dintre solicitant și ofertant. Vă urez mult succes și sper ca astăzi să plecați mai optimiști și mai fericiți de la acest eveniment!”

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este una dintre măsurile active de ocupare și se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Acțiunea de astăzi s-a desfășurat la nivel național.

Compartimentul Imagine, Relații Externe,

Consiliul Județean Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial