11 mai 2024
Accidentul dintre microbuzul cu călători și tir, în intersecția de la Nisipuri, surprins de camerele de supraveghere. Tirul avea STOP…

Accidentul dintre microbuzul cu călători și tir, în intersecția de la Nisipuri, surprins de camerele de supraveghere. Tirul avea STOP…

Accidentul dintre microbuzul cu călători și tir, în intersecția de la Nisipuri a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum șoferul tirului vine de pe drumul județean, are indicatorul stop, dar nu oprește, traversează Drumul Național 71 către Moreni, iar microbuzul ce venea de pe drumul cu prioritate nu mai are timp să frâneze și intră în plin în remorca tirului.

În urma impactului violent, cinci oameni au ajuns la spital.

”Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Valea Lungă, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule (tir) pe direcția DJ 720 B către DN 72, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Doicești.

În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului microbuzului și a patru pasageri, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetari, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial