7 mai 2024
Peste o sută de poliţişti vor asigura ORDINEA ŞI LINIŞTEA la Zilele oraşului Găeşti!

Peste o sută de poliţişti vor asigura ORDINEA ŞI LINIŞTEA la Zilele oraşului Găeşti!

POLIŢIA, ALĂTURI DE GĂEŞTENI DE ZILELE ORAŞULUI !

Poliţiştii vor avea o prezenţă activă în acest sfârşit de săptămână

În perioada 19-20 iulie 2013, peste 100 de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti vor desfaşura o serie de activităţi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe raza oraşului Găeşti, cu prilejul sărbătoririi Zilelor Oraşului.

Poliţiştii găeşteni vor acţiona pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

Patrulele de ordine şi siguranţă publică vor fi prezente la scenele special amenajate unde se vor desfăşura manifestări cultural artistice, în interiorul perimetrului unde vor fi amenajate standurile, dar şi în zonele imediat apropiate locurilor de desfăşurare a evenimentelor.

Având în vedere că la aceste manifestări se preconizează prezenţa unui public numeros, pentru prevenirea incidentelor nedorite, poliţia dâmboviţeană recomandă tuturor participanţilor:

-să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.); -să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme; -să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase;

-să respecte regulile stabilite de organizatori; -să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor; -să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant şi declanşator al multor fapte de natură contravenţională sau penală;

-să semnaleze prompt patrulelor de poliţie orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri; Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa reaminteşte cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul poliţiştilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţă – 112.

POLIŢIŞTII AU DEPISTAT LA VOLANUL UNUI AUTOTRACTOR IVECO, UN TÂNĂR CARE NU DEŢINEA PERMIS DE CONDUCERE

Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui tânăr depistat la volanul unui ansamblu de vehicule, fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule

Poliţiştii l-au depistat pe numitul D.M., de 22 de ani, din comuna Corbii Mari, în timp ce conducea pe D.C 85 , în interiorul localităţii Petreşti, un ansamblu de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că numitul D.M nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis ( art. 85 din OUG 195/2002, republicată).

POLIŢIŞTII AU REŢINUT TREI PERSOANE, SUSPECTATE DE SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNII DE FURT CALIFICAT

Poliţiştii au identificat imediat autorii furtului dintr-o societate comercială, de unde au fost sustrase băuturi alcoolice în valoare de 4500 de lei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au procedat la reţinerea a trei persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 62 de ani, din municipiul Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, cei trei bărbaţi au pătruns fără drept în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Târgovişte, de unde au sustras băuturi alcoolice, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la valoarea de 4500 de lei.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, urmând ca astăzi, 18 iulie 2013, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

POLIŢIŞTII AU DEPISTAT ÎNTR-UN ATELAJ HIPO 500 DE LITRI DE PRODUS PETROLIER

Cele două persoane aflate în atelajul hipo au încercat să părăsească locul faptei, fiind depistate de poliţişti

Poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au depitstat pe raza localităţii, în zona Parcului Petrolier un atelaj hipo în care se aflau două persoane, care la vederea poliţiştilor au încercat să părăsească zona.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat în atelaj cantitatea de 500 de litri de produs petrolier ambalat în recipiente din plastic, stabilind identitatea celor doi bărbaţi în persoana numiţilor P.C., de 23 de ani şi V.F., de 40 de ani, ambii din localitate.

Totodată, în apropierea locului faptei a fost depistată o instalaţie artizanală montată pe o conductă, folosită la sustragerea de produs petrolier.

Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial