6 mai 2024
Peste 70 de poliţişti dâmboviţeni, mobilizaţi astăzi în toate localităţile

Peste 70 de poliţişti dâmboviţeni, mobilizaţi astăzi în toate localităţile

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa va întreprinde toate măsurile necesare, astfel încât activităţile ocazionate de „Ziua Eroilor” să se desfăşoare în linişte şi fără evenimente deosebite

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a întreprins o serie de măsuri pentru asigurarea în perioada „Zilei Eroilor” a unui climat de ordine şi siguranţă publică în toate localităţile dâmboviţene.

Astfel, pe raza întregului judeţului vor acţiona peste 70 de poliţişti, fiind angrenate efective de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, intervenţie rapidă.

Poliţiştii angrenaţi în dispozitivele constituite vor întreprinde măsuri specifice pentru asigurarea unui climat de siguranţă, pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor dar şi pentru anticiparea eventualelor riscuri ce pot afecta climatul social în zonele în care se desfăşoară manifestări religioase, ceremonii oficiale şi depuneri de coroane.

Totodată, poliţiştii dâmboviţeni vor avea în vedere prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie, vagabondaj, depistarea persoanelor care intenţionează să perturbe buna desfăşurare a activităţilor dedicate acestei sărbători.

Pentru prevenirea blocajelor în trafic, fluidizarea şi controlul circulaţiei rutiere, poliţiştii rutieri dâmboviţeni vor acţiona mâine pe principalele artere către zonele de desfăşurare a manifestărilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial