1 mai 2024

Peste 30 de mii de dâmbovițeni au avut nevoie de cazier!

www.mariusbuga.ro_images_cazierColectivul Inspectoratorului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, aproape de cetăţeni şi de nevoile acestora !

În primele nouă luni ale acestui an, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost eliberate 30992 de certificate de cazier judiciar.

Vă reamintim că din luna martie, la nivelul Poliţiei Municipiului Moreni, Poliţiei Oraşului Pucioasa, Poliţiei Oraşului Găeşti şi Poliţiei Oraşului Răcari centrele de eliberare a cazierului judiciar au devenit operaţionale, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-11:00.

Astfel, şi la aceste ghișee, se emit ,,pe loc” certificate de cazier judiciar către persoanele fizice sau juridice fără antecedente penale. Pentru persoanele cunoscute în evidenţa cazierului judiciar, documentul în cauză se eliberează în termenul legal de trei zile.

În perioada de referinţă, la nivelul acestor centre au fost eliberate 3696 de caziere judiciare, din care 1676 de către Poliţia Oraşului Găeşti şi 1206 de Poliţia Municipiului Moreni.

Stimaţi cetăţeni,

Cererea-tip pentru obținerera certificatului de cazier judiciar se depune de către solicitant la orice unitate sau subunitate de poliție conectată la ROCRIS (Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român), fiind însoţită de actul de identitate, un timbru fiscal, în valoare de 2 lei şi chitanţa de achitare a taxei de 10 lei (se achită la unităţile de trezorerie ale statului).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial