1 mai 2024

Peste 160 de șoferi dâmbovițeni au încălcat legea!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiAcţiuni ale Poliţiei Rutiere

 

În cadrul acţiunilor organizate de poliţiştii rutieri pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, au fost aplicate 164 de sancţiuni contravenţionale, din care 77 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

Activităţile poliţiştilor au vizat şi depistarea şi sancţionarea pietonilor care nu respectă regulile de circulaţie, 24 dintre aceştia fiind amendaţi după ce au fost depistaţi traversând drumul public prin loc nepermis.

 

În urma neregulilor descoperite, au reţinut 3 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

 

Totodată, un bărbat, de 35 de ani, din Ulmi, a fost depistat de poliţiştii morenari în timp ce conducea un autoturism deşi  avea suspendată exercitarea dreptului de conduce vehicule.

Faţă de acesta, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de

„conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”.

De asemenea, au fost confiscate 6 ovine, transportate fără documente legale şi 10 mc de material lemnos pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial