2 mai 2024
“Performanță și profesionalism al echipei din cadrul Secției de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”

“Performanță și profesionalism al echipei din cadrul Secției de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”

Comunicat de presă

“Performanță și profesionalism al echipei din cadrul Secției de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

În ultimul an, s-au diversificat intervențiile chirurgicale laparoscopice ce se realizează la nivelul unității noastre.

Pe lângă colecistectomia laparascopică ce se efectuează de peste 30 ani în această unitate, în urmă cu an s-a realizat prima apendicectomie laparoscopică și în urmă cu o săptămână s-a realizat prima hernie inghinală laparoscopică.

Cu siguranță nivelul de performanță este într-o continuă creștere la nivelul unității noastre datorită nivelului de pregătire și interesului personalului medical de a acorda un act medical de calitate.

Ne mândrim și există un interes continuu din partea conducerii de a susține corpul medical, de a a diversifica serviciile medicale ce sunt oferite și de a îmbunătăți calitatea actului medical oferit pacientului ce se adresează unității noastre.

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial