16 aprilie 2024
Percheziţii la o fermă din judeţul Dâmboviţa! Ce au descoperit poliţiştii

Percheziţii la o fermă din judeţul Dâmboviţa! Ce au descoperit poliţiştii

IMG-20171108-WA0005În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat percheziții la o fermă și la domiciliile unor persoane bănuite de producerea, deținerea și comercializarea de băuturi alcoolice, în afara unui antrepozit fiscal. În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat peste 7.500 de litri de băuturi alcoolice, o instalație artizanală de tip alambic și 15.000 de lei.

La data de 08 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la o fermă și la domiciliile a cinci persoane din localitatea Mănești, bănuite de producerea, deținerea și comercializarea de băuturi alcoolice în afara unui antrepozit fiscal.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați 7.550 de litri de alcool, o instalație artizanală de tip alambic și 15.000 de lei.

IMG-20171108-WA0010Prin activitatea infracțională s-a creat un prejudiciu estimat la 117.750 de lei.

În cauză, se continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale.

De asemenea, la data de 06 noiembrie a.c., polițiștii de la Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat în timp ce transporta cu un autovehicul 300 de litri de băuturi alcoolice pentru care nu deținea documente de proveniență.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că întreaga cantitate de alcool a fost achiziționată de la fermieri din Mănești.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial