29 martie 2024
Şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu lopata-n mână! Vezi unde a fost surprins!

Şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu lopata-n mână! Vezi unde a fost surprins!

tulop“M-am bucurat să merg astăzi, pe o vreme superbă, la acțiunea de plantare pe care Direcția Silvică Dâmbovița a organizat-o într-o zonă din comuna I.L. Caragiale, pe raza Ocolului Silvic Bucșani.

Pe o arie de 2,5 ha se plantează numai acolo peste 16.000 de puieți de stejar și frasin.

Au fost lângă mine prieteni și colegi parlamentari și din Consiliul Județean, precum și un grup de tineri, care au ținut să ajute inițiativei.

copredaPlantarea de azi se înscrie în acțiunile pe care Direcția Silvică Dâmbovița le organizează în perioada 15 martie – 15 aprilie („Luna plantării arborilor”).

Astfel de lucrări de împădurire vor avea loc în toată perioada, în mai multe zone din județ. Nu pot decât să-i felicit pe organzatori, pe Costel Preda – directorul Direcției Silvice Dâmbovița, pe cei care sprijină asemenea inițiative.

santierpVoi merge și în alte locuri să susțin, fie și simbolic, eforturile care se fac pe segmentul ăsta de activitate, care are, nu în ultimul rând, un pronunțat caracter educativ”, a notat Adrian Ţuţuianu, şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa. pe o reţea de socializare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial