22 aprilie 2024
Pensionarii dâmboviţeni, invitaţi la tratament!

Pensionarii dâmboviţeni, invitaţi la tratament!

Pentru seria a-4-a a acestui an Casei Judeţene de Pensii Dâmboviţa i-au fost alocate în mod automat 262 bilete de tratament în staţiunile: Covasna, Călimăneşti, Olăneşti, Căciulata, Felix, Techirghiol, Sinaia, Amara, Mangalia, Herculane, Govora, Geoagiu, Vatra Dornei, Tuşnad, Sângeorz, Sovata, Saturn, Eforie Nord şi Pucioasa, cu intrare în staţiune în perioada 12 – 17.05.2012.

Biletele se pun în vânzare începând de mâine, 3.05.2012 la ghişeul Compartimentului « Bilete de tratament », la parterul instituţiei. Listele cuprinzând beneficiarii acestor bilete au fost deja afişate pe site-ul Casei de Pensii, cât şi la sediu.

De asemenea, Casa de Pensii informează persoanele interesate, care nu au solicitat acordarea unui bilet de tratament în această perioadă, că dispunem de un număr de 23 de bilete disponibile în staţiunile: Govora (3), Sângeorz (3), Slănic Prahova (4), Sovata (1), Buşteni (2), Geoagiu (1), Lacu Sărat (4), Neptun (2), Saturn (1) şi Bazna (2).

Pentru obţinerea unui bilet îi invităm pe doritori cu documentele necesare (recomandare medicală, cupon pensie, act de identitate, cerere tip) la sediul instituţiei.

02.05.2012

Daniela Stoenescu

Purtător de cuvânt al CJP Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial