25 aprilie 2024
Pelerinaj la Târgovişte, după ce o icoană a Sfintei Parascheva ar fi început să lacrimeze. Cine a văzut primul “minunea”

Pelerinaj la Târgovişte, după ce o icoană a Sfintei Parascheva ar fi început să lacrimeze. Cine a văzut primul “minunea”

bise2O biserica din Targoviste s-a transformat in loc de pelerinaj dupa ce o icoana ar fi inceput sa lacrimeze, dupa cum povesteste preotul paroh.

bise4Biserica, aflata in centrul vechi din Targoviste, poarta hramul Adormirii Maicii Domnului si a fost luata cu asalt de zeci de credinciosi care au aflat ca icoana Sfintei Parascheva a lacrimat. Preotul sustine ca este primul care a vazut minunea. In scurt timp, au aparut si enoriasi care povestesc ca au zarit lacrimile Cuvioasei.

Zeci de credinciosi s-au asezat la coada pentru a se ruga in fata icoanei, considerata deja facatoare de minuni.

bise3“Cand am vazut ca lacrimeaza, inca o data mi-am dat seama ca sunt lucruri la vedere, sa vada toti oamenii si sa se convinga ca nu sunt farse”, spune un credincios. “De cate ori vin si ma rog aici chiar am simtit intodeauna ajutor si har… spune sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu.”

Cei care s-au inchinat spun ca au fost cuprinsi de emotii si cu greu reusesc sa descrie ce au simtit in momentul in care au ajuns in fata icoanei. “Da, ai o revelatie, mai multe nu pot sa va spun! Este o revelatie divina!”

bise1Ion Popa, preotul paroh al Bisericii Adormirea Maicii Domnului: “Aceasta este o minune, Dumnezeu nu face minunile acestea gratuit, ne transmite un mesaj. Mesajul acesta il vom decripta in zilele urmatoare prin rugaciune.”

biseLacasul de cult, devenit loc de pelerinaj, are usile deschise pana cand ultimul credincios care asteapta la coada reuseste sa se roage la icoana Cuvioasei Parascheva.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial