29 martie 2024
Pedelistul Adrian Chiţescu îşi bagă coada-n Mişcarea Populară Dâmboviţa?!

Pedelistul Adrian Chiţescu îşi bagă coada-n Mişcarea Populară Dâmboviţa?!

Adrian Chiţescu este încă membru în Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa, deşi a făcut pasul spre Mişcarea Populară, pentru a coordona partidul ce va emana din Fundaţia cu acelaşi nume.

Acest lucru este posibil, a explicat într-o conferinţă de presă, preşedintele interimar dr. Jean Popescu, prin faptul că BPN nu l-a demis încă.

Popescu susţine că Adrian Chiţescu nu va pleca singur, el fiind, de fapt, “pionul”.”Nu ne-a anunţat, culmea este că el era unul dintre cei care, cum se zice, de ce n-ar pleca şi de la noi.

El încă mai este membru în Biroul Permanent Judeţean, că nu l-a demis Bucureştiul. Orice om care pleacă din partid este o pierdere, dar nu putem să stăm cu oameni duplicitari.

Bineînţeles că va mai pleca şi cu alţii. El este de fapt pionul”. Chiţescu va fi înlocuit, în Consiliul Judeţean, cu consilierul Ovidiu Niţoiu, care a mai făcut parte din forul administrativ şi în mandatul trecut.

“Nu am nevoie de oameni duplicitari. Aceştia doar încurcă. Noi, când vom face alegeri în teritoriu, reinventariem toţi membri de partid în sensul că le dăm noi adeziuni.

Partidul e o uzină vie, vin foarte mulţi membri noi”. Jean Popescu a mai precizat că organizaţia a făcut propunerea excluderii lui Florin Popescu din partid, acum două săptămâni, urmând ca Biroul Permanent Naţional să ia o decizie cu confirmarea Consiliului de Coordonare.

“Nu-mi convine deloc că sunt în funcţia asta, mie îmi place să fac chirurgie, dar, în acelaşi timp, mă gândesc la cei 23 de ani în partid şi să-l las să se destrame, nu mi se pare corect”, a mai subliniat liderul PDL.

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial