29 martie 2024
Pe deal la Gorgota doi tineri munceau din greu! La furat!

Pe deal la Gorgota doi tineri munceau din greu! La furat!

O patrulă din cadrul Jandarmeriei dâmboviţene, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Răzvad, punctul Dealul Gorgota, a surprins mai multe persoane în timp ce tăiau conductă metalică dintr-un tronson aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit că Marian B. în vârstă de 19 ani şi Cosmin D. în vârstă de 24 ani au tăiat 2 bucăţi de conductă metalică, folosind un polizor unghiular racordat la un generator de curent electric. Persoanele intenţionau să transporte materialul feros sustras la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii le-au întocmit autorilor în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial