4 mai 2024
Pădurar lovit cu bâta în cap, în curtea Primăriei Ludeşti! Dacă nu sărea ofiţerul de la starea civilă victima putea să moară!

Pădurar lovit cu bâta în cap, în curtea Primăriei Ludeşti! Dacă nu sărea ofiţerul de la starea civilă victima putea să moară!

Răfuială sângeroasă în curtea Primăriei Ludeşti!

Un pădurar a fost snopit în bătaie de trei indivizi furioşi că silvicultorul îi reclamase pentru că ar fi furat lemne.

Suspecţii l-au zărit pe pădurar în faţa primăriei şi l-au luat la zor.

Cum nici silvicultorul nu s-a lăsat uşor impresionat, indivizii au devenit extrem de agresivi.

“S-au dat jos din maşină, au început să mă ameninţe şi m-au luat la bătaie! A venit Priboi m-a luat la bătaie şi din spate au venit ceilalţi doi, m-au lovit cu bâtele.

M-au lovit după ceafă, am căzut în neştire şi jos s-au pus cu bâtele pe mine. Pe motiv că i-am prins la furat şi să le dau lemne”, a declarat Gabriel Dinu pentru MariusBUGA.ro.

Cei trei nu doar că nu recunosc că l-au bătut pe pădurar, dar susţin că ei sunt victime în tot acest scandal.

“N-am furat niciun lemn şi a început să mă lovească, uitaţi aici… Nu l-am lovit noi, domne.. Ne-am apărat şi noi…”, ne-a povestit Marin Priboiu.

Varianta lui este dată peste cap de ofiţerul de la starea civilă, din cadrul Primăriei Ludeşti, care a văzut întreaga scenă pe geamul instituţiei.

“L-a lovit, a căzut şi l-au bătut acolo. Aţi văzut când a fost bătut pădurarul? Da! Am strigat să plece, să-l lase în pace!”, ne-a mărturisit Florica Purcăreanu, ofiţerul de stare civilă.

Cei trei sunt cercetaţi acum de poliţişti pentru ultraj.

Pădurarul a fost trimis la Spitalul Floreasca pentru investigaţii amănunţite.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial