21 mai 2024
PDL – “La Conţeşti, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu şi-a dat în petec”

PDL – “La Conţeşti, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu şi-a dat în petec”

COMUNICAT DE PRESĂ

La Conțești, senatorul PSD Adrian Țuțuianu și-a dat în petec

În cursul acestei după – amieze, senatorul PSD Adrian Țuțuianu, candidat desemnat de USL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, a trecut prin comuna Conțești, pentru a lua pulsul votării din localitățile Bălteni și Conțești. Se pare că cele văzute sau auzite nu prea i-au priit, pentru că a început să provoace cetățenii cu jigniri, ajungând să creeze un adevărat scandal. Se pare că temperaturile ridicate l-au îndemnat la un comportament de neconceput, senatorul PSD Adrian Țuțuianu dedându-se chiar la agresivitate fizică și a început să îmbrâncească tot ce i-a ieșit în cale.

A fost necesară intervenția primarului și a forțelor de ordine pentru a evita o escaladare a conflictului dintre candidatul USL și oamenii aflați în raza secțiilor menționate.

Toată scena a fost filmată de o echipă de televiziune, iar imaginile vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.

PDL Dâmbovița își exprimă regretul că s-a ajuns la astfel de conflicte, protagonist fiind chiar un parlamentar al României care a adoptat un comportament ce nu-i face cinste, total neadecvat pentru statutul său și în totală contradicție cu pretenția sa de a reprezenta un întreg județ.

Totodată, reprezentanții PDL Dâmbovița solicită instituțiilor abilitate să-și facă cu eficiență datoria până la finalizarea procesului electoral.

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial