20 mai 2024

PDL Dâmboviţa: “Metode securisto-comuniste de intimidare a electoratului”

www.mariusbuga.ro_images_pdlComunicat de presă

PSD continuă metodele securisto-comuniste de intimidare a electoratului, chiar în ziua votului. Încă de la primele ore ale dimineții, un funcționar al Primăriei Gura Șuții a staționat ilegal în incinta Secției 261, unde își nota numele persoanelor care își exercitau dreptul la vot, punând presiune pe acestea. Totodată, la Vișina, viceprimarul Papa Alexandru îi aborda pe cetățeni, în perimetrul Secției 414, punându-le în vedere, amenințător, să aibă grijă cu cine votează.

Reprezentanții PDL au sesizat organele de urmărire penală la Hulubești și Gura Ocniței, unde mai multe autoturisme cară oamenii la vot, sub îndrumarea unor lideri PSD. (Hulubești – autoturismele cu numerele DB12 LVI, DB 07 SSO, DB65 NLA și Gura Ocniței autoturismele cu numerele DB 08 NUZ, BZ 21 CIP, P8922AT)

În comuna Petrești, numitul Valentin Tincu, cunoscut cu antecedente penale, amenință cetățenii, pentru a vota cu PSD.

La Nucet, toți salariații primăriei, funcționari publici, sunt în ”dispozitiv”, cărând oameni la vot și punând presiune pe aceștia, în mod ilegal.

Pentru a preîntâmpina tendințele de fraudare a votului, la care se pretează Partidul Social Democrat Dâmbovița, solicităm președinților de secții și Inspectoratului Județean de Poliție să verifice cu maximă atenție aceste abuzuri și să dispună măsurile legale care se impun.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial