1 mai 2024
PC A BĂTUT PALMA CU PLR! ALDE Dâmbovița, la început de drum

PC A BĂTUT PALMA CU PLR! ALDE Dâmbovița, la început de drum

aldeCOMUNICAT DE PRESĂ

ALIANŢA LIBERALILOR ŞI DEMOCRAŢILOR (ALDE) DIN DÂMBOVIŢA ESTE ÎN PLIN PROCES DE ORGANIZARE

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) din Dâmboviţa este în plin proces de organizare.

Fuziunea dintre filialele judeţene ale Partidului Conservator şi Partidului Liberal Reformator a decurs firesc, într-o atmosferă de normalitate şi colegialitate, cu respectarea prevederilor adoptate în cadrul Congresului din 19 iunie.

Până în prezent, au avut loc mai multe întrevederi între liderii PC şi PLR din Dâmboviţa, dar şi întâlniri de lucru ale membrilor celor două formaţiuni, concretizate în definitivarea componenţei Biroului Executiv Judeţean. La prima şedinţa BEJ sub sigla ALDE, desfăşurată în această săptămână, au fost desemnaţi, pe principiul parităţii, cei zece membrii ai Comitetului de Lucru cu atribuţii în supravegherea directă a constituirii Birourilor Politice Locale ale fiecărei organizaţii locale ALDE.

Sunt mulţumit de modul cum colaborăm cu partenerii noştri de la PRL şi sunt convins că, în foarte scurt timp, vom finaliza problemele organizatorice şi administrative pentru a putea demara acţiuni concrete în teritoriu. Avem în componenţa echipei ALDE Dâmboviţa oameni serioşi, valoroşi, cu ajutorul cărora ne vom impune pe scena politică judeţeană. Ne-am propus o ţintă îndrăzneaţă – aceea de a obţine, în Dâmboviţa, un scor din două cifre la alegerile din 2016 şi sunt convins că va fi atinsă prin imprimarea unui ritm de lucru susţinut. Construim temeinic, pas cu pas, fără improvizaţii şi declaraţii fără acoperire. Cred că am dovedit şi până acum, ca parteneri serioşi ai actualei guvernări, că putem veni, cu măsuri concrete, benefice, în întâmpinarea nevoilor oamenilor din toate categoriile sociale.”, afirmă preşedintele ALDE Dâmboviţa, deputatul Georgică Dumitru.

La rândul său, Petre Ionel, Preşedintele Executiv al formaţiunii, se arată încrezător în potenţialul de creştere al ALDE în Dâmboviţa: „Suntem la început de drum, cu o nouă identitate, dar nu pornim de la zero. Atât PC, cât şi PLR au un număr semnificativ de organizaţii locale şi, din acest punct de vedere, fuziunea ne oferă avantajul de a putea acoperi, la acest moment, toate zonele din judeţ. Cu siguranţă, mai avem mult de muncă în plan local pentru a consolida ceea ce avem deja şi pentru a înfiinţa noi organizaţii care să devină puternice. Abordarea noastră va fi de la om la om, iar segmentul nostru ţintă este reprezentat de oameni care cred în proiecte durabile şi realizabile, nu în promisiuni deşarte”.

Următoarea etapă organizatorică a ALDE DB constă în definitivarea, până la sfârşitul acestei luni, cu respectarea aceluiaşi principiu paritar, a componenţei Biroului Politic Teritorial (BPT) şi a rezolvării altor probleme de ordin intern,  administrativ.

 

 

 

Departamentul de comunicare al ALDE Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial