29 martie 2024
Paula Seling, PROCONSUL, ROMEO GEAMBAŞU BAND şi invitaţii lor speciali vă aşteaptă la CONCERTUL DE COLINDE!

Paula Seling, PROCONSUL, ROMEO GEAMBAŞU BAND şi invitaţii lor speciali vă aşteaptă la CONCERTUL DE COLINDE!

Paula-Seling-la-pianCONCERT SPECIAL DE COLINDE

LA TEATRUL TONY BULANDRA DIN TÂRGOVIŞTE

Romeo Geambaşu Band este încântat să aducă, în faţa publicului târgoviştean, voci de excepţie ale scenei muzicale româneşti, care să vestească, tuturor, bucuria apropierii sărbătorilor de iarnă.

Vă aşteptăm cu drag, în data de 17 decembrie 2015, începând cu ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, la CONCERTUL DE COLINDE.

Vă vor încânta şi vă vor transpune într-o lume mai frumoasă, mai plină de gingăşie: Paula Seling, PROCONSUL, ROMEO GEAMBAŞU BAND şi invitaţii lor speciali.

În deschidere, veţi putea asculta Corul Facultăţii de Ştiinţă şi Arte din Târgovişte.

Pe lângă colindele şi melodiile clasice de Crăciun, invitaţii vor avea plăcerea de a descoperi, în exclusivitate, piese de pe noul album al Paulei Seling, precum şi melodii interpretate în premieră pentru public de către ceilalţi solişti.

La selecţia pieselor pentru concertul de iarnă, am fost inspirată de momente din viețile noastre, ale tuturor, încercând să alin, prin muzică, pe toţi cei care au nevoie de cuvinte de încurajare, pentru a trece peste momente grele. Am vrut să insuflu, totodată, și momente pozitive, încărcate de bunătate şi iubire. Sper ca aceste cântece de iarnă să miște ceva în inimile celor care le primesc în suflete, să-și transmită mesajul de iubire de care are atât de multă nevoie lumea în care trăim”, ne-adeclarat Paula Seling.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactaţi Teatrul Tony Bulandra la numărul de telefon: 0245.210.046 sau direct la sediu teatrului din Bulevardul Regele Carol I, Nr. 43, Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial