24 aprilie 2024

Patru tâlhari periculoşi, reţinuţi după ce au bătut şi JEFUIT mai mulţi angajaţi ai unor staţii GPL

www.mariusbuga.ro_images_criman14 persoane au fost reţinute pentru comiterea mai multor tâlhării pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Prahova

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Dâmboviţa şi Prahova, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au probat activitatea infracţională a patru bărbaţi, toţi din judeţul Prahova, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 ani, bănuiţi de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în luna decembrie 2014, cei patru au pătruns într-o staţie GPL, situată pe raza localităţii Malu cu Flori, având feţele acoperite cu cagule, şi au sustras bani, telefoane mobile, precum şi componente ale sistemului de supraveghere video al staţiei.

De asemenea, din verificările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că bărbaţii ar fi folosit ameninţări şi acte de violenţă asupra angajatului staţiei.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, au rezultat indicii temeinice că, tot în cursul lunii decembrie 2014, aceştia ar fi comis o faptă similară, pe raza municipiului Ploieşti.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, bărbaţii urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial