1 mai 2024
Patru beţivi fără noroc!

Patru beţivi fără noroc!

Patru bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti, fie sub influenţa băuturilor alcoolice , fie fără a poseda permis de conducere

Lucrătorii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte l-au depistat pe numitul P.D., de 24 de ani, din comuna Văcăreşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis ( OUG 195/2002 R).

• Lucrătorii Poliţiei Oraşului Titu, l-au depistat pe numitul N.Ş., de 26 de ani,, din comuna Lunguleţu, în timp ce conducea pe DN 7, în interiorul oraşului Titu, un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Faţă de numitul N.Ş., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis ( art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Lucrătorii Poliţiei Oraşului Pucioasa – Formaţiunea Poliţie Rutieră l-au depistat pe numitul A.F., de 25 de ani, din localitatea Bezdead, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis ( art. 86 şi 87 din OUG 195/2002 R).

• Lucrătorii Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul B.I., de 34 de ani, din comuna Vişina, în timp ce conducea pe raza localităţii un tractor neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, şi având o concentraţie alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial