26 aprilie 2024

Pățania unei femei după ce o străină a rugat-o să-și pună verigheta într-un șervețel

razv4O femeie de 79 de ani din Dâmboviţa a rămas fără verigheta pe care o purta de aproape şase decenii după ce a fost victima operaţiunii de înşelăciune numită “pomană lui Cioabă”.

Cea care a pus la cale totul ar fi o tânără care a intrat în vorbă cu ea pe stradă, spune păgubita. A convins-o să îşi pună inelul şi cerceii într-un şerveţel, apoi a înlocuit bijuteriile cu nişte tinichele şi s-a făcut nevăzută.

razv3Pensionara păgubită: “A spus: Sunt nora regelui Cioabă, de la Sibiu şi am venit la biserica dumneavoastră să fac o donaţie.”

Astfel spune păgubita că a fost abordată de o tânără pe stradă, în comună Răzvad. Femeia de 79 de ani mergea la dispensar când necunoscută a coborât dintr-o maşină şi a intrat în vorbă cu ea.

razv5Pensionara păgubită: “Zice: Vă ofer o verighetă. Scoteti-o pe a dvs, vă dau un şerveţel să o puneţi. În timpul ăsta mi-a dat fularul la o parte şi a văzut că am şi cercei de aur. A dat cu ele după mine, eu nu am realizat că mă hipnotizează, m-am derutat complet.”

Lăsată fără cerceii din aur şi fără verighetă pe care o purta de 56 de ani, femeia s-a întors acasă cu un şerveţel în care erau câteva tinichele. Dezorientată, i-a povestit totul soţului.

razv6Soţul pensionarei păgubite: Dacă se întâlnea cu mine nu se mai întâmpla aşa…soţia e mai fricoasă…
Reporter: Credeţi că a hipnotizat-o?
Soţul pensionarei păgubite: Cred că da.

razv2După ce s-a întors de la dispensar, femeia i-a povestit soţului prin ce a trecut. Acesta a îndemnat-o să meargă repede la poliţie şi să depună reclamaţie. Dacă va fi prinsă şi găsită vinovată, suspecta ar putea ajunge la închisoare, pentru înşelăciune.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial