28 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE: Un bărbat din Brăteşti a dispărut fără urmă la Budapesta! Mesaj şocant transmis rudelor: “Mă urmăresc trei! VOR SĂ MĂ OMOARE!”

EXCLUSIVITATE: Un bărbat din Brăteşti a dispărut fără urmă la Budapesta! Mesaj şocant transmis rudelor: “Mă urmăresc trei! VOR SĂ MĂ OMOARE!”

Zilele trec greu pentru o familie din Dambovita de cand una dintre rude – un barbat de 45 de ani – a disparut fara urma, in Ungaria.

S-a intamplat acum mai bine de o saptamana. Omul se intorcea de la munca, din Germania dar, cand autocarul a facut un popas, a coborat pentru cateva minute si nimeni nu l-a mai vazut de atunci.

Rudele sunt disperate pentru ca, inainte de disparitie, anuntase acasa ca este urmarit.

Barbatul ar fi avut asupra lui mai bine de o mie de euro cash, dar si alte sume de bani pe carduri.

De mai bine de o saptamana n-a mai dat nici un semn de viata, iar cei apropiati se gandesc cu teama la ce este mai rau

Divortat si tata a doi copii – barbatul a muncit in ultimii trei ani la un abator din Germania.

Acum venea in tara sa serbeze majoratului baiatului cel mare.

“Marti a plecat din Germania, miercuri sa fie acasa, au venit pachetele la targ si el n-a mai venit, asta ma ingrijoreaza pe mine, cum pachetele au venit si copilul meu n-a mai sosit?!

Numai eu stiu cate lacrimi am varsat, ca nu mai am lacrimi in ochi”, plangea Anica Preda, mama disparutului.

Oamenii au alertat politia mai ales ca discutiile telefonice purtate cu barbatul inaintea disparitiei i-au pus pe ganduri.

“A dat telefon acasa de la unguri, din parcare de unde a oprit ca incearca cineva sa-l omoare, ca vrea sa-i ia banii.

Ce suma de banii avea? Nu stim, ca daca a lucrat un an si avea banii pe card”, spune Nicolae Panait, varul disparutului.

“A sunat, surioara ma urmareste cineva, o femeie si doi barbati din Bucuresti, a zis – pe mine nu mai ma lasa sa mai sosesc!”, ne-a povestit Ion Stan, varul disparutului.

Politistii l-au dat in urmarire internationala pe barbat. L-au audiat pe sofer, dar si pe cativa dintre pasagerii din autocar.

Pe fir au intrat si cei ce la Ambasada Romaniei la Budapesta care incearca sa ajute la lamurirea misterului acestei disparitii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial