29 martie 2024
Parlamentarii USRPLUS Dâmboviţa s-au alăturat proiectului pentru noul Teatru „Grivița53”. „Cele mai importante lucruri în viață sunt cele pe care le faci, nu cele pe care le ai”

Parlamentarii USRPLUS Dâmboviţa s-au alăturat proiectului pentru noul Teatru „Grivița53”. „Cele mai importante lucruri în viață sunt cele pe care le faci, nu cele pe care le ai”

„Cele mai importante lucruri în viață sunt cele pe care le faci, nu cele pe care le ai.” – Chris Simion-Mercurian

O mână de artiști au un vis. Să ridice independent, de la 0, după mai bine de 7 decenii, un teatru. „Grivița53” e un proiect pe care tare puțini oameni ar fi avut puterea să-l demareze.

Din cauza costurilor, estimate la 2 milioane de Euro. Din cauza tuturor obstacolelor inerente. Chris Simion-Mercurian e însă un astfel de om.

Zilele acestea, alături de întreaga echipă, Chris a venit în Parlament, lansând un proiect fulger, „5000 de cărămizi pentru Teatrul Grivița”, amintindu-ne că împreună putem ridica ziduri care să ne unească, nu să ne despartă. Și că visurile devin realitate atunci când comunitatea e implicată.

Mă bucur că am avut privilegiul de a deveni un „ctitor” al unui teatru care, sunt convins, va dăinui mult timp de acum încolo. Și că am avut ocazia de a întâlni astfel de oameni minunați, care, cu altruism, contribuie la arta și cultura de azi și de mâine.

Puteți deveni și voi ctitori, donând o cărămidă, aici: https://www.grivita53.ro/caramizi-cu-cardul/, a declarat deputatul Daniel Blaga, liderul USRPLUS Dâmboviţa.

„Ridicăm ziduri care unesc, nu care ne despart”! Chris Simion Mercurian este o autoare și regizoare de teatru cunoscută.

Este, de asemenea, un OM minunat care, alături de un grup inimos de artiși, și-a propus să ridice de la zero, prin mijloace independente, un teatru. „Grivița53” va fi primul teatru ridicat de la zero în ultimii 71 de ani în România.

Un proiect uriaș, realizat dintr-un vis: acela de a contribui la scena artistică și culturală a României de mâine.În aceste zile echipa “Grivița53” este în Parlament, oferindu-ne oportunitatea de a deveni și noi, măcar într-o mică măsură, parte a acestui proiect.

Donând o cărămidă, contribuim la un viitor simbol al Bucureștiului.

Vă îndemn să vă alăturați acestei inițiative: https://www.grivita53.ro/caramizi-cu-cardul/, a precizat şi Dragoş Popescu, senator USRPLUS de Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial