4 mai 2024
Părintele Ion Ștefănescu, primele declarații de la plecarea din Biserica Sf.Nifon: ”Nu am îndemnat și nu îndemn la revoltă. Îi prețuiesc, îi iubesc pe oameni și mă rog pentru ei”

Părintele Ion Ștefănescu, primele declarații de la plecarea din Biserica Sf.Nifon: ”Nu am îndemnat și nu îndemn la revoltă. Îi prețuiesc, îi iubesc pe oameni și mă rog pentru ei”

”În toată viața mea am slujit doar adevărul! Nimic altceva!”– Îndrăgitul părinte Ion Ștefănescu a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru targovistenews.ro, de la plecarea din Biserica Sf.Nifon, din Târgoviște.

”Nu am îndemnat și nu îndemn la revoltă. Le-am spus tuturor oamenilor să vină la biserică.

Vreau să le transmit tuturor oamenilor că îi iubesc, îi prețuiesc și mă rog în continuare pentru ei”, ne-a mărturisit părintele.

Preotul Ion Ștefănescu ne-a mai spus că rămâne în continuare același om bun pe care l-am cunoscut, apropiat și în slujba Bunului Dumnezeu, pentru binele oamenilor.

Părintele ne-a confirmat faptul că își dorește să slujească în continuare, dar i-a rugat pe reprezentanții Arhiepiscopiei din Târgoviște să țină seama de doleanțele sale.

”Vreau să slujesc în continuare, la Mânăstirea Dealu sau Viforâta”, a mai spus părintele Ion Ștefănescu.

Suntem convinși că și reprezentanții Arhiepiscopiei Târgoviște îl prețuiesc la fel de mult ca miile de credincioși pe părintele Ion Ștefănescu și vor face tot posibilul pentru ca acesta să slujească în continuare.

Între timp, pe rețelele de socializare curg sute de mesaje de încurajare pentru părinte.

”Vrem părintele Ștefănescu înapoi!”

Sa ne unim sa-l aducem înapoi pe părintele Stefanescu!Sa ne spună parintele ce la determinat sa ia aceasta decizie,care au fost condițiile și dacă s-au făcut presiuni asupra dânsului …

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial