28 martie 2024
Parcul Industrial Priboiu, în atenţia şefului CJ Dâmboviţa!

Parcul Industrial Priboiu, în atenţia şefului CJ Dâmboviţa!

“Am defrişat tot ce trebuia defrişat pe parcelele care pot face obiectul concesiunilor şi închirierilor în perioada următoare.

Suntem în discuţii cu firme importante, ultima venită din Cehia, şi sperăm să-i convingem că Dâmboviţa este o destinaţie potrivită pentru afaceri.

Lucrările din Centrul de Afaceri au fost deosebit de ample, pentru că cei care au condus aici activitatea nu au avut nici măcar elemente de bun simţ în gospodărirea unui spaţiu.

A trebuit să dărâmăm pereţi, să înlocuim instalaţiile de încălzire, instalaţiile de apă pentru că în timpul iernii le-au lăsat cu apă în interior şi toate au fost sparte, pe terase ţâşnea apa când călcai.

Tot în Parc se lucrează pentru staţia de epurare. S-au făcut lucrările necesare pentru partea de instalaţii electrice şi pentru refacerea punctelor de transformare şi sunt bucuros că SC Marchand a început lucrările. În câteva zile va începe partea de balastare, apoi se va începe execuţia construcţiei din elemente prefabricate de beton.

Construcţia va fi gata probabil în mai-iunie 2014 şi activitatea propriu-zisă de producţie va începe undeva în iunie-iulie 2014.

Noutatea este că pe lângă producţia de membrane pentru industria alimentară, vor pune în funcţiune şi o capacitate pentru industria farmaceutică, ceea ce este extraordinar de important pentru că este prima capacitate de acest tip din judeţul Dâmboviţa”, spune Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial