26 aprilie 2024
Panică la Titu! “Era pericol foarte mare!”

Panică la Titu! “Era pericol foarte mare!”

tit5S-a dat alarma, joi la prânz, în oraşul Titu, după ce un TIR a intrat într-o ţeavă de gaze şi a fisurat-o.

tit1Din cauza scăpărilor mari de gaze, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a decis să îi evacueze pe locatarii din zonă, inclusiv pe angajaţii societăţilor din apropiere. Până când ţeava va fi reparată, oamenii rămân fără căldură şi apă caldă.

tit8Totul s-a întâmplat după ce şoferul unui TIR, un bărbat de 31 de ani din Argeş, a ieşit de pe o stradă, nu a reuşit să facă manevra de întoarcere şi a lovit o ţeavă de gaze.

tit6Din cauză că există pericol de explozie, pompierii au decis evacuarea a 55 de persoane care se aflau în casele şi clădirile din vecinătatea locului unde s-a produs accidentul. Nimeni nu a mai avut voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri.

tit4Gheorghe Stoican, locatar evacuat: “Au zis să nu aprindem becul, să nu scăpărăm, să nu facem scânteie.”
Reporter: “Cum se simţea în aer?”
Gheorghe Stoican: “Mirosea gazul, mirosea, mirosea.”

tit7Nu departe de interesectia cu pricina există şi un liceu, iar accidentul s-a produs la ora la care elevii ies de la şcoală. În zona traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare.

tit3Ioana Stoican, locatară evacuată: “Au venit băieţii de acolo să plecăm, că sunt gaze, a intrat o maşină în ţeava aia acolo, în conductă.”
Reporter: “Ce pericol era, doamnă?”
Ioana Stoican, locatară evacuată: “Era pericol foarte mare dacă era o explozie.”

tit2La faţa locului au sosit şi echipele societăţii de distribuţie a gazelor, au oprit imediat furnizarea gazelor şi încearcă să remedieze avaria. Şoferul vinovat este cercetat acum pentru distrugere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial