26 aprilie 2024
PANICĂ într-un bloc din Târgoviște! De ce AU FOST EVACUAȚI toți locatarii!

PANICĂ într-un bloc din Târgoviște! De ce AU FOST EVACUAȚI toți locatarii!

apart arsFlacarile au cuprins un apartament de la parterul cladirii, iar fumul gros s-a extins in toata casa scarii. Pompierii i-au evacuat pe locatari.

Proprietarii apartamentului afectat nu erau acasa, iar locuinta le-a fost distrusa. Alarma la blocul din Targoviste a fost data de un tanar care a simtit fumul intens de pe casa scarii si a sunat la 112.

Martor: “Au venit pompierii aici, in 3-4 minute, au spart usa, au evacuat pe toata lumea de pe scara.”

Martor: “Unul dintre apartamentele situate la parter a fost cuprins de flacari. Vecinii s-au speriat si au iesit imediat din bloc.”

Femeie: “Eu stau la parter. Am simtit fum in casa si am iesit afara.”

Femeie: “Foc, fum mult pe aici, a fost un foc mocnit, ca daca iesea flacara.”

Usa apartamentului care a luat foc era incuiata, asa ca pompierii au fost nevoiti sa o sparga pentru a se asigura ca nimeni nu este in pericol.

Vecina: “Proprietarii nu sunt acasa, la serviciu, aia mica e la scoala. Fum, a iesit fum, un scurtcircuit.”

Nimeni nu a fost ranit, insa pompierii n-au mai reusit sa salveze bunurile din apartament. Focul ardea mocnit si a distrus tot ce i-a stat in cale.

Florin Matei, loctiitor commandant Detasament Pompieri Targoviste: “Interventia a fost una dificila, in conditii de fum dens. Usa apartamentului era incuiata, nu se stia daca sunt persoane inauntru. Locatarii s-au evacuat o parte, echipajul de pompieri a ajutat un adolescent de 15 ani singur acasa, sa se evacueze in conditii de maxima siguranta.”

Pompierii si politistii au deschis o ancheta pentru a afla de la ce a pornit focul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial