28 martie 2024
Panică într-un bloc din Moreni, după ce un apartament a fost mistuit de flăcări

Panică într-un bloc din Moreni, după ce un apartament a fost mistuit de flăcări

A fost panică în această după-amiază într-un bloc din Moreni, Dâmboviţa. Un incendiu a izbucnit într-un apartament de la etajul întâi, iar în scurt timp clădirea a fost invadată de un fum gros.

La faţa locului s-au mobilizat imediat echipajele de la pompieri, ambulanța, SMURD şi poliţie, iar toţi locatarii au fost evacuaţi până când pericolul a fost înlăturat. Un alt incendiu a avut loc în acelaşi bloc, în urmă cu două luni.

Incendiul a izbucnit după prânz, într-un bloc de locuinţe sociale din Moreni. Focul a pornit dintr-un apartament în care locuiesc o femeie de 56 de ani împreună cu nepoata ei. Cele două plecaseră pentru puţin timp de acasă, iar când s-au întors au văzut dezastrul

Vecinii au ieşit din case speriaţi, când au văzut că locuinţa de lângă ei este în flăcări.

Vecină: “A fost fumul foarte intens şi dintr-o dată a izbucnit flacăra. Nu am mai apucat decât să îl trezesc pe fratele meu, ardea foarte tare, m-am speriat şi am ieşit din casă”.

Echipajele de salvatori au decis să evacuze imediat toţi oamenii aflaţi în bloc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar locatarii au ieşit la timp din case şi nu au inhalat fumul care învăluise casa scării au fost evacuate 13 persoane, 10 persoane aflate la etajul 1, trei persoane aflate la etajul doi.

În locuinţă au ars toate bunurile, aparatura, mobilierul şi hainele proprietarei. Femeia spune că nu avea nicio asigurare, aşa că a rămas fără agoniseala de o viaţă şi va trebui să o ia de la început.

Marius Buga, Pro TV: Proprietara le-a mărturisit anchetatorilor că a uitat o cană electrică în priză şi este posibil ca din acest motiv să fi izbucnit focul. Pompierii au declanşat acum o anchetă şi urmează că la finalizarea cercetărilor să stabilească cu exactitate ce a produs incendiul”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial