20 aprilie 2024
Panică într-o parcare din Târgovişte! Trei maşini s-au făcut scrum!

Panică într-o parcare din Târgovişte! Trei maşini s-au făcut scrum!

masiJPGTrei masini au fost distruse de flacari, in aceasta dimineata, intr-o parcare din Targoviste!

Din primele date, se pare ca focul a izbucnit la un autoturism pe care proprietarul l-ar fi ambalat prea tare inainte sa dea sa plece la serviciu si asa s-ar fi produs un scurtcircuit la electromotor.

masi9JPGCand au vazut ca limbile de foc se extind cu repeziciune si la masinile aflate in vecinatate, martorii au sunat la 112 si au chemat pompierii.

masi1JPGplt.adj.ADIN PRODAN, Detaşament pompieri Târgovişte: “La sosirea noastra, ardeau 3 autoturisme cu violenta. La locul interventiei, ne-am deplasat cu doua autospeciale cu apa si spuma. Incendiul s-a produs la un autoturism dupa care s-a propagat la celelalte doua”

masi8JPGALEXANDRA DAVID, proprietară maşină arsă: “Voiam sa plec la serviciu, a venit un vecin si a batut, am coborat. Cand am coborat erau deja pompierii aici. Care e a dvs? Passat-ul verde. E distrus complet. Sunt un stare de soc acum”

masi6JPGSTELIANA MEIRICA, martor: “Ardea, domnule, impresionant! Eu n-am vazut in direct niciodata asa ceva. Am auzit prima data o bubuitura, au inceput alarmele sa sune. Erau la un metru jumate, doi, flacarile si se vedea cum se extind”

masi4JPGPolitistii si pompierii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca exact de la ce a pornit focul

masi7JPG masi2JPG

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial