17 mai 2024

Oprea: “Consilierii PSD, vânaţi şi hărţuiţi!”

alexandru-oprea„Nu am venit să ne plângem că reprezentanţii Partidului Social Democrat în Consiliile Locale de la Titu şi Ulmi sunt vânaţi, sunt hărţuiţi, dar pornesc de la premisa că există Articolul 16 din Constituţia României care spune că nimeni nu este mai presus de lege.

Şi dacă primarul traseist Traian Niculae de la Titu sau primarul interlop Bogdan Tiţa de la Ulmi vor să respecte legea şi să respecte Constituţia, aşa cum au jurat la investitură, le-aş recomanda, şi nu pornesc de la ideea de a apăra cu orice preţ consilierii PSD, să-i trateze pe toţi egal.

Mi se părea corect ca verificările făcute asupra activităţii unor consilieri locali să fie în egală măsură şi pentru consilierii locali ai Partidului Naţional Liberal. Vorbim de egalitatea de tratament, de sex, de orientare politică.

Nu mi se pare corect ca doar consilierii PSD să fie verificaţi dacă au autorizaţii de construcţie, dacă lungimea gardului este cea corectă sau dacă mai au nu ştiu ce prin curte.

Mi se părea normal ca, dacă tot ai făcut acest lucru, să-l faci pentru toată lumea. Asta apropo de practici discreţionare şi de modul în care anumiţi reprezentanţi ai Partidului Naţional Liberal încearcă să-şi exercite funcţia publică pe care o exercită vremelnic.

Din păcate, asemenea activităţi nu sunt singulare şi nu pot înţelege acest mod de a privi lucrurile la nivelul administraţiei.

Vă închipuiţi dacă am solicita şi noi celor 68 de primari ai PSD să procedeze la fel, ce haos am crea şi ce discuţii ar fi…

Dar electoratul este suveran şi va decide”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial