22 februarie 2024

Olandezul a fost pus sub acuzare pentru uciderea Mihaelei. Cum s-a dat de gol individul

oladez1Procurorii i-au făcut cetățeanului olandez dosar penal pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor, după ce au analizat imaginile surprinse de aproape 40 de camere de supraveghere din localitatea de de unde a răpit-o pe fata de 11 ani.

Individul care ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru este cunoscut autorităților din țara sa ca pedofil, iar mașina cu care s-a plimbat prin Gura Șuții a fost filmată de camerele de supraveghere instalate în localitate.

olandez2În câteva capturi video, pe bancheta din dreapta se zărește o haina roz, iar fetița purta îmbrăcăminte cu această culoare. Din păcate, bărbatul, acuzat acum de lipsire de libertate și omor, a părăsit țara sâmbătă după-amiază, când trupul fetiței, dată atunci dispărută, nu fusese încă descoperit.

salc4Anchetatorii au vorbit la telefon cu cetățeanul olandez, care a recunoscut că a trecut prin Gura Șuții, fără a preciza ce caută în zonă. Despre fetiță a declarat că nu știe nimic și chiar a fost de acord să trimită autorităților române traseul sau, înregistrat de aplicația Google Maps.

Ulterior a întrerupt orice comunicare cu anchetatorii români.

gsu11Ambasada Olandei a reacţionat, exprimându-şi regretul şi anunţând că autorităţile din ambele ţări sunt în contact direct pe acest subiect.

”Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei fetiţe la Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt pregătite să acorde sprijin colegilor români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, anunţă reprezentanţa diplomatică, potrivit News.ro.

Într-una dintre secvențe, în mașina suspectului se distinge ceea ce anchetatorii bănuiesc că ar fi trupul Adrianei.

Ultima dată când a fost văzută în viață, copila purta pantaloni de culoare roz, iar pe scaunul din dreapta al autoturismului folosit de olandez această nuanță iese în evidență.

Webp.net-resizeimageRăpită când mai avea doar 300 m până acasă

Mihaela a plecat de la şcoala din comună Gura Şuţii vineri după-amiază. Este fetiţa cu pantaloni roz care apare în imaginile înregistrate de camera amplasată pe clădirea şcolii.

Ulterior, copila a fost filmată de o altă cameră, când mai avea doar 300 de metri până acasă. Avea să fie ultima dovada că era în viaţă.

Trupul Mihaelei a fost găsit după 2 zile, duminică, cu ajutorul elicopterului care a survolat o porţiune de pădure din Produleşti – localitate aflată la nici 7 kilometri de Gura Şuţii. Potrivit celor care au ajuns acolo, fetiţa prezenta urme de violenţă pe corp.

Se pare că biata copilă ar fi fost răpită de un străin, dusă pe un câmp și omorâtă. Principalul suspect este un bărbat de 47 de ani din Olanda, susțin surse din anchetă.

Potrivit procurorilor, care încearcă să refacă acest puzzle înfiorător, copilă de 11 ani ar fi fost răpită de pe stradă, dusă pe un câmp, chinuită şi omorâtă.

Totul s-ar fi întâmplat în nici jumătate de oră.

Dacă va fi prins, cel vinovat de moartea fetiţei risca să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial