25 aprilie 2024
Un bărbat ar fi încercat să-și înjunghie și sugrume soția. Vecin: ”E băiat de nota 10”

Un bărbat ar fi încercat să-și înjunghie și sugrume soția. Vecin: ”E băiat de nota 10”

bau4Scandal într-o familie din Ungureni, comuna Dragomireşti: o femeie susţine că soţul a atacat-o cu un cuţit şi chiar a vrut să o sugrume, şi numai intervenţia fiului lor, spune victima, a salvat-o.

bau3Femeia de 46 de ani şi-a făcut curaj şi a obţinut un ordin de protecţie provizoriu împotriva soţului. El recunoaşte că a avut o ceartă aprigă cu soţia şi că a îmbrâncit-o, dar neagă acuzațiile mai grave. Instanţa va lămuri lucrurile.

Cei doi soţi au împreună doi băieţi, de 16 şi 26 de ani. În ultimii ani, femeia a tot fost plecată la muncă în Ialia. Relaţia cu soţul ei s-a răcit, iar acesta a început s-o bănuiască de infidelitate. Ultima ceartă s-a transformat în bătaie, spune ea.

bau2Soție: ”A venit cu un cuţit şi a spart geamul de la uşă. Eu am ieşit speriată, el m-a prins de gât, m-a băgat într-un colţ şi atunci am văzut că a ridicat cuţitul asupra mea.

Trezit din somn, fiul cel mare a reuşit să-şi convingă tatăl să lase cuţitul deoparte, povesteşte femeia. Totuşi, ea a anunţat poliţia în privinţa agresiunii. Cel reclamat, în vârstă de 45 de ani, susţine că scena nu a fost atât de violentă precum o relatează femeia, însă recunoaşte că şi-a pierdut cumpătul.

bauSoț: ”N-am putut să mai suport. Păi, de 7 ani face Italia, nu ştiu când vine, când pleacă.

Totuşi, bărbatul recunoaşte că soţia a trimis bani acasă, care au fost investiţi în gospodărie. Rudele lui îi sar în apărare.

bau1Rudă: ”Își bate joc de el. Dacă pleacă, vine, cum să o mai suporte? Cum să nu se certe?! Dumneata ce ai face?

Vecin: ”El munceşte, domne, e băiat de nota 10. Și ea a muncit, ce o fi în familia lor, nu ştim. Nu poate să se lăse, au copii, nepoţi, pleacă în afară mereu.

bebDupă ce femeia a depus o plângere la poliţie, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului. Acesta este obligat să nu se apropie la mai puţin de o sută de metri de soţia lui şi nici să locuiască împreună.

Femeia este decisă să divorţeze şi să plece pentru o perioadă lungă în Italia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial