19 aprilie 2024
Oferte de NEREFUZAT la Proleasing Motors Târgovişte! Pregăteşte-ţi maşina pentru iarnă!

Oferte de NEREFUZAT la Proleasing Motors Târgovişte! Pregăteşte-ţi maşina pentru iarnă!

Anvelopele autoturismului sunt considerate adesea ca fiind piese mai puţin importante ale vehiculului. Această apreciere este însă departe de adevăr. Anvelopele sunt singurele zone de contact pe care vehiculul îl are cu suprafaţa carosabilă.

Fiind mereu preocupaţi de siguranţa dumneavoastră, vă oferim o oferta larga de anvelope de iarna incepand cu 217 RON* si roti complete de la 450 RON**. Tot ce trebuie sa faceti e sa ne contactati si sa ne spuneti care sunt dimensiunile potrivite pentru masina dumneavoastra. Noi va vom trimite oferta in cel mai scurt timp.

In baza cardului de fidelitate Proleasing Motors va oferim un discount de 7% la orice anvelopa achizitionata, iar pentru un set de 4 roti complete beneficiati de un discount de 30% pentru kitul de jante si piulite.

* – pret valabil pentru anvelopa Marangoni 4 winter, 175/65R14; pretul include TVA si discountul in baza cardului de fidelitate.

** – pret valabil pentru anvelopa Marangoni 4 winter, 175/65R14, janta otel 14″ x 5,5 (inclusiv 4 piulite); pretul include TVA si discountul in baza cardului de fidelitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial